Med dansk på arbejde

Med dansk på arbejde

Med dansk på arbejde er en lærebog i dansk for udenlandske sygeplejersker og sosu-assistenter. Hensigten er at opnå en god kommunikation med patienterne, herunder få et bredere fagspecifikt ordforråd, en bedre udtale og en større sproglig sikkerhed i konkrete situationer.

Kun salg til kunder med EAN-nummer.
Andre kunder henvises til boghandlere.

Pris: 329,- (inkl. moms)

Om bogen

Hvad siger til patienterne, når du måler deres blodtryk, lægger en venflon eller hjælper dem på toilettet? Hvordan får du dem ud af sengen og mobiliseret? Hvad siger du, når du ringer efter en læge eller uddeler medicin?

I Med dansk på arbejde gennemgås emner som kost og ernæring, måling af værdier, mobilisering, toiletbesøg, sårpleje og andre relevante pleje-situationer og typiske samtaler med patienterne.
Gennem forskellige øvelser trænes både ordforråd og forståelsen af det talte sprog, samt en lang række nyttige udtryk og vendinger til god kommunikation med patienter og borgere.

Bogen kan både bruges til undervisning og til selvstudie og henvender sig både til dem, som kun har lært dansk i kortere tid (fra DU3 – modul 3) og gerne vil i gang med fagsproget – og til dem, som allerede arbejder i sundhedssektoren og som ønsker at blive bedre til at kommunikere med patienter og øge det fagspecifikke ordforråd.

Alle bogens tekster findes som lydfiler.

Som supplement til Med dansk på arbejde findes lommebogen Med dansk i lommen, hvor alle relevante udtryk og vendinger er listet op og lige til at tage med i lommen..

Andre bøger i serien